Tottenham leider Premier League indien matchen iets korter waren

Pieter Vierstraete

Tottenham verloor dit weekend bij Everton door twee goals diep in de blessuretijd. Een terugkerend fenomeen voor de Spurs. Indien matchen maar tachtig minuten duurden was Tottenham leider in Engeland.

Een zeer opmerkelijke statistiek aangezien Tottenham op dit moment na zestien speeldagen al dertien punten achterstand telt op leider Manchester United.

Manager Villas-Boas krijgt er een punthoofd van: “Het is moeilijk om vatten. Er zit ook geen regelmaat in. Iedere keer is er een andere reden waarom we op het eind nog doelpunten slikken.”

Tottenham stond tegen Everton 0-1 voor via Clint Dempsey maar tien seconden voor tijd scoorde Steven Pienaar de gelijkmaker. En twee minuten in de blessuretijd bezorgde spits Nikica Jelavic Everton de overwinning.