Interview Van den Brom: "Ik wil praktisch niet vervangen"

Van den Brom: "Ik wil praktisch niet vervangen"
Foto: © SC

Anderlecht gaat op zoek naar de dubbel. Vanavond wil John van den Brom al het verschil maken tegen het zieltogend Gent. En dus gaat er aan de typeploeg niet veel veranderd worden, zeker nu Tom De Sutter thuis ligt met de griep.

En Van den Brom wil zijn spelers nog vier matchen alles zien geven voor ze even rust krijgen. Over de fysieke ongemakken wil hij zich nog geen zorgen maken. "De spelers kunnen drie matchen per week aan en iedereen wil spelen", aldus de Nederlander. "Dat ze zoveel plezier hebben om te spelen, is het mooiste compliment voor een coach. Veel zal er dus niet wijzigen. Kaminski? Ik herhaal dat ik praktisch niet wil wijzigen."

De bankzitters moeten dus hopen dat Van den Brom zich vandaag nog bedenkt. Zoals hij in de match tegen KV Mechelen toch vijf vervangingen deed. Maar Anderlecht wil vanavond al het verschil maken tegen een Gent dat door een serieus dal gaat. Bovendien is in de terugmatch Dieumerci Mbokani er niet bij door de Afrika Cup. "Ik hou me niet bezig met de crisis in Gent", zei Van den Brom daarover. "We zijn in vorm en daar moeten we van profiteren. In het kampioenschap, maar ook in de beker, want we willen alles winnen. Voor de winterstop: Gent, OHL, Genk en Lierse. En die willen we allemaal winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties