Deflandre: "Denk dat Standard gaat winnen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 23 reacties
Deflandre: "Denk dat Standard gaat winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat in Luik de topper tussen Standard en Club Brugge op het programma. Beide ploegen hebben evenveel punten en staan in de stand gedeeld derde met Genk. Eric Deflandre, ex-speler van zowel Brugge als Standard schijnt zijn licht op deze match.

"Ik zal in het stadion zitten", aldus Deflandre in La Dernière Heure. "Dit zal altijd een speciale wedstrijd voor mij zijn. Ik heb zowel bij Club Brugge als Standard mooie momenten beleefd."

Deflandre denkt dat Standard met de zege gaat lopen: "Club Brugge heeft twee keer op rij gewonnen en 13 op 15 gehaald, maar bij Standard draait het op dit moment beter. Daarom geef ik voor zondag het voordeel aan Standard."

"Om eerlijk te zijn: ik herken de waarden van Club niet. Ik zeg dat niet alleen, hé. Van der Elst en Verheyen, toch twee iconen van Club Brugge, haalden dat ook al aan. Toen het bij Standard niet draaide, zag je dat er toch een solidaire groep was, met spelers die voor elkaar vochten.“

“Bij Club heb je dat niet. Daar bestaat de kern uit individuen die geen collectief vormen. En de fans willen spelers die hun shirt nat maken. Zoals Blondel, ook al speelt die soms op het randje.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties