Clubs uit Manchester foutloos

Fabian Morren
| 36 reacties

Manchester City blijft in het spoor van leider United. City won met 3-4 bij Norwich, terwijl United met 2-0 won van West Bromwich Albion.

Het werd een lastige namiddag voor City, met Vincent Kompany in de basis. Dankzij twee doelpunten van Edin Dzeko in de eerste vijf minuten leek de zege al heel snel tot stand te komen. Maar Pilkington zorgde na een kwartier voor de aansluitingstreffer en kort voor rust kreeg Samir Nasri rood.

Agüero kon de voorsprong kort na rust weer verder uitdiepen, maar Martin maakte er 2-3 van. Na een owngoal van Bunn leek de wedstrijd beslist. Opnieuw Martin bracht de spanning in het slotkwartier toch terug, maar City hield stand.

Manchester United won wel van West Bromwich Albion, maar had toch een lastige middag. Een owngoal en een doelpunt van Van Persie in het slot zorgden voor de doelpunten. Bij West Brom mocht Lukaku halverwege de tweede helft invallen.