Reactie Matchwinnaar Vucinic: "Ploegbelang primeert bij Juventus"

Matchwinnaar Vucinic: "Ploegbelang primeert bij Juventus"
Foto: © SC

Mirko Vucinic brak gisteren in de verlengingen de ban voor Juventus. Daardoor gaat zijn team door in de Coppa Italia. Toch ziet Vucinic vooral de teamspirit als de belangrijkste reden voor het succes van de club.

“Doorgaan is het belangrijkste voor ons. Milan is nooit een makkelijke tegenstander, dus het was echt niet simpel om vandaag te winnen. We zijn er uiteindelijk toch in geslaagd, waardoor we nog op alle fronten meestrijden”, aldus de Montenegrijn op de clubwebsite.

“Onze teamspirit maakt ons uniek. Iedereen laat het ploegbelang primeren en helpt elkaar van de eerste tot de laatste minuut. Er zijn hier geen Prima Donna’s bij Juventus, dat is onze sterkte”, ging Vucinic verder.

Vucinic voelt zich zelf steeds dichter bij zijn topvorm aankomen: “Ik ben nog niet op mijn topniveau, maar mijn conditie verbetert elke dag en het ging goed vandaag. Ik heb natuurlijk nog geen volledige wedstrijd achter de kiezen, maar ik wil toch alvast de medische staf bedanken voor de manier waarop ze mijn revalidatie hebben aangepakt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties