Interview Van Wijk: "Ga zeker niet zeggen dat het verdiend was"

Van Wijk: "Ga zeker niet zeggen dat het verdiend was"
Foto: © SC

Antwerp won zaterdagavond in Lommel met het kleinste verschil. Trainer Dennis Van Wijk was allerminst tevreden met het spelbeeld maar wel met de drie punten.

“Dat we verdiend gewonnen hebben zal ik zeker niet zeggen”, opende Dennis Van Wijk zijn persbabbel. "In de hele eerste helft kregen we hooguit twee kansen terwijl Lommel er toch iets meer kon afdwingen waarbij we bovendien een paar keer goed wegkomen.”

Met wat geluk kwam the Great Old in de tweede helft wel op voorsprong, genoeg voor de overwinning. “In de tweede helft scoren we uit een klutsbal maar komen we op het einde tot twee keer goed weg mede door een geweldige safe van Sengier”, besluit Van Wijk.

Lommelcoach Philip Haagdoren was nuchter in zijn analyse. Zijn ploeg speelde dominant voetbal maar scoren zat er niet in tegen Antwerp.“Ik kan grotendeels akkoord gaan met de uitleg van mijn collega”, start de Lommeltrainer zijn analyse. “In de tweede helft speelden wij dominant en ook goed voetbal ondanks de staat van het veld. Wij moeten zeer voetballend spelen om te scoren, soms iets té. Ik kan niemand van de jongens iets verwijten.”

“We verdienen deze nederlaag niet, vandaag zat het niet mee; Waar de ballen er net voor Nieuwjaar in de slotfase nog binnengingen, lukte dat vandaag niet. We blijven puntenloos achter en staan nu voor de moeilijke verplaatsing naar Roeselare”, besluit Philip Haagdoren.

Door Frank Gielen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties