Kléber en Armenteros kunnen allebei in januari komen

Kléber en Armenteros kunnen allebei in januari komen
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Van Samuel Armenteros zijn we al zeker dat hij volgend seizoen er in juni zeker zal bijlopen. Kléber zou voor januari zijn, maar Porto lijkt roet in het eten te gooien. Bij Anderlecht houdt men in beide gevallen echter alle opties open.

"Armenteros is een speler die jong is, maar ook veelzijdig. Hij kan op alle aanvallende posities aan de bak en ik ken hem ook heel goed", zei John van den Brom. Waarmee de coach wel verraste is dat Armenteros ook nog een optie is om in januari naar Anderlecht te verhuizen.

Veel daarvan hangt af van de ontwikkelingen in de transfer van Kléber. "Op dit moment speelt het nog niet. We wachten eerst af hoe de zaak Kléber zich ontwikkelt. Daarna kunnen we nog altijd beslissen."

Maar ook de mogelijkheid dat beiden in januari de ploeg komen versterken, liet Van den Brom open. "We hebben geen nieuws van Kléber. Maar hij heeft de voorkeur omdat de onderhandelingen met hem al het verst gevorderd zijn. Misschien komen ze wel beide. (Ondertussen vernamen we ook dat Kléber momenteel geblesseerd is, nvdr.). We wachten af wat er in onze kern nog gebeurt tot einde januari. Daarna kunnen we nog onderhandelen over Armenteros."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties