Overname Antwerp gaat (voorlopig) niet door

Overname Antwerp gaat (voorlopig) niet door
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp FC en Philip De Graeve zijn niet tot een overeenkomst kunnen komen over de overname van de club. Dat meldt de club op zijn website.

“De onduidelijkheid over de overname van de aandelen van RAFCM en daarmee verbonden de zeer belangrijke financiële injectie in RAFC blijft bestaan”, schrijft Gunther Hofmans op de website van de tweedeklasser.

“Op papier diende dit zich aan als een uniek project dat de verdere toekomst van RAFC zou kunnen waarborgen, maar zoals iedereen weet werd de vooropgestelde timing herhaaldelijk opgeschoven en werd er tot op vandaag niets betaald”, gaat de afgevaardigde bestuurder verder. “Na hen hierover te hebben ondervraagd, delen de investeerders ons mee dat ‘de opgelopen vertraging haar oorsprong vindt in de complexe structuur en in het naast elkaar lopen van informatiestromen op Belgisch en internationaal bancair niveau maar dat alle clearingen aanwezig zijn.”

De club heeft nu enkele advocaten op de zaak gezet om de investeerders in gebreke te stellen. De club hoopt de zaak spoedig achter zich te laten. “We hopen nu dat de rust mag weerkeren op de Bosuil. RAFC roept alle supporters om om zich als één legioen achter de clubs en de spelers te blijven scharen”, besluit de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties