Atlético nipt voorbij Betis Sevilla

Christophe van den Boom
| 4 reacties

Atlético Madrid heeft gewonnen van Betis Sevilla. Het werd 1-0. De ploeg van Thibaut Courtois nadert tot op negen punten van leider FC Barcelona.

Atlético heeft de strijd om de titel nog niet volledig opgegeven. De wedstrijd tegen Betis leek lange tijd op een 0-0 af te stevenen, maar in de tweede helft lukte toch een doelpuntje. Het was Diego Costa die Atlético in de 61ste minuut naar winst trapte.

Real Sociedad heeft een eenvoudige overwinning geboekt tegen Real Mallorca. Het werd 3-0. Tien minuten in de tweede helft brak Castro de ban. Nadien kwamen ook Vela en Ifran tot scoren.

Door de overwinning komt Real Sociedad op de achtste plaats in het klassement met 33 punten. Real Mallorca staat voorlaatste en verzamelde tot dusver slechts 17 punten.