Reactie Vandam: "Kijk er naar uit om thuis voor zo'n publiek te mogen spelen"

Vandam: "Kijk er naar uit om thuis voor zo'n publiek te mogen spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen verloor gisterenavond op de zware grasmat van het Guldensporenstadion. Nieuwkomer Jerry Vandam kreeg na de rust dadelijk een invalbeurt, maar was bijzonder ontgoocheld met de nederlaag.

"Ik ben naar Mechelen gekomen met twee doelen: spelen en winnen", vertelt hij op de website van de club. "Dat hebben we vanavond niet gedaan, dus ben ik teleurgesteld. Ik ben wel blij met het vertrouwen van de coach. Dit had ik nog niet meteen verwacht. De groep heeft me goed ontvangen en het lijken hier allemaal vriendelijke mensen. Asare en Iddi hadden me gezegd dat het aangenaam vertoeven is in Mechelen. Dat heeft meegespeeld in mijn beslissing."

Vandam weet niet of KV nog een kans heeft op de play-offs met de grote jongens. "Of we POI nog kunnen halen? Ik heb deze week pas gehoord over dat systeem. Wat is dat voor iets? Als we hadden gewonnen, hadden we nog een mooie kans. Nu wordt het erg moeilijk, maar niets is onmogelijk. Tegen Cercle moeten we echt drie punten pakken en dan zien we wel. Ahja, ik zou ook nog graag de supporters willen bedanken. Geweldig hoe ze meteen mijn namen begonnen scanderen. Ik kijk er echt naar uit om eens thuis voor zo'n publiek te mogen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties