Nainggolan: "In Italië ben ik 'een bepaald persoon'"

Nainggolan: "In Italië ben ik 'een bepaald persoon'"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan blijft in verband gebracht worden met een groot aantal clubs. De Antwerpenaar staat nu in de belangstelling van Napoli, dat bereidt zou zijn om de transfersom van 15 miljoen euro op tafel te leggen.

"Er is interesse van Napels", vertelt de 24-jarige middenvelder in GvA. "Of de clubs in onderhandeling zijn, weet ik niet. Ikzelf heb alleszins nog geen akkoord met Napels. Ik heb nog geen beslissing over mijn toekomst genomen. Ik focus op mijn prestaties bij Cagliari, ik wil het behoud verzekeren. Daarna zien we wel, er is nog tijd genoeg. In voetbal zijn er altijd honderd oplossingen."

Napoli interesseert Nainggolan wel. "Een prachtige club, die het ook heel goed doet. Het doet deugd dat zo'n naam interesse toont, ik zeg dus niet dat ik er niet naartoe wil. Maar het heeft geen zin om erover te praten, zolang er niks op papier staat. Een jaar geleden werd geschreven dat er een akkoord was met Juventus, maar er is nooit een akkoord geweest."

Nainggolan doet het goed bij Cagliari en is ondertussen gewend aan de levensstijl in Italië. "Ik wil het liefst in Italië blijven. Engeland spreekt me aan, maar hier ben ik 'een bepaald persoon'. Ik voel me goed in de Serie A. Misschien blijf ik gewoon bij Cagliari, ik ben heel graag bij die club. Ik beschouw de mensen als familie van me."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties