U verwacht: 'Racing Genk behaalt een gelijkspel'

Christophe van den Boom
| 0 reacties
U verwacht: 'Racing Genk behaalt een gelijkspel'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk neemt het vanavond op tegen Stuttgart in de heenronde van de Europa League. We vroegen jullie om te voorspellen welk resultaat de Limburgers in Duitsland zullen behalen. Volgens jullie wordt het een gelijkspel.

Dat de Limburgers op een verlies afsteven lijkt jullie vrij onwaarschijnlijk. Slechts 27% van de stemmers gokken op een nederlaag, waarvan ongeveer de helft vermoedt dat Genk een zware opdoffer te verwerken krijgt. De andere helft gokt op een kleine nederlaag, die ze op eigen veld kunnen goedmaken.

Een gelijkspel is volgens de stemmers het meest haalbare. Met 38% van de stemmen is die optie voor onze lezers het meest waarschijnlijke. Ook de kans op winst achten jullie vrij groot. 35% van de stemmers denkt dat de ploeg van Mario Been met een overwinning zal terugkeren uit Duitsland.

Vandaag stellen we jullie een andere vraag: Beerschot-coach Jacky Matthysen maakte woensdag een opmerkelijke stelling. Hij verkiest om degradatie af te schaffen. Stem op onze Facebook-pagina en geef zo je mening. Alvast bedankt aan de deelnemers. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties