Kazim-Richards kegelt Arsenal uit de FA Cup

Jens Van der Borght
| 4 reacties

Een doelpunt in de tweede helft van Colin Kazim-Richards was genoeg om Arsenal uit de FA Cup te kegelen. Blackburn stoot door naar de kwartfinales.

Wenger startte met onze landgenoot Vermaelen in de basis.  Arsenal domineerde het grootste deel van de wedstrijd maar had problemen met het creëren van kansen.

Arsenal maakte vlotte acties langs de flanken, maar faalde keer op keer Giroud te bereiken.De grootste kans kreeg Arsenal via Rosicky. Van net buiten de zestien trapte hij de bal op de lat.

Na 70 minuten besloot Wenger om Cazorla, Walcott en Wilshere in te brengen. Hiermee hoopte hij alsnog een rematch te vermijden. Maar nog geen minuut later scoorde Kazim-Richards de 0-1.

Uiteindelijk stond er na 90 minuten voetballen ook een 0-1 eindstand op het scorebord. Een slechte generale repetitie voor de Champions League match tegen Bayern München op 19 februari.