City heeft veel geld veil voor flankspeler Dortmund

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
City heeft veel geld veil voor flankspeler Dortmund
Foto: © SC

Manchester City toont meer dan gewone belangstelling in Marco Reus. De flankspeler van Borussia Dortmund zou hoog op het verlanglijstje staan van Roberto Mancini.

Nadat City vorig jaar de titel won in Engeland dacht men verder te bouwen op dat succes met dezelfde kern. Dit jaar loopt het echter niet van een leien dakje en City zou speuren naar versterking om het volgend jaar opnieuw veel beter te doen.

Marco Reus zou één van de spelers zijn die City in de zomer moeten komen versterken. Geld is zoals geweten geen problemen bij The Citizens. Ze zouden zo’n 30 miljoen euro bieden om de Duitser los te weken bij zijn club. Het is echter maar de vraag of het team van Jürgen Klopp bereid is mee te werken aan een verhuis hun goudhaantje.

Mocht Manchester City naast Reus grijpen, dan richten ze hun pijlen op Sevilla-speler Jesus Navas. De flankspeler die wereldkampioen werd met Spanje heeft een clausule in zijn contract waarin staat dat hij kan vertrekken voor 35 miljoen euro. Dat zou van hem een makkelijker en realistischer doelwit maken om in de zomer binnen te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties