"Vier op zes is genoeg voor ons"

Frank Deckers
| 36 reacties
"Vier op zes is genoeg voor ons"
Foto: © SC

Lierse heeft het voorbije weekend haar laatste kans om de degradatie mogelijk te ontlopen met beide handen gepakt. De spelers willen echter niet te euforisch zijn. "We moeten nog punten pakken."

Dankzij de broodnodige zege tegen Beerschot staat Lierse nu op de veertiende plaats met drie punten meer dan de Ratten. Op het Kiel hebben ze wel een makkelijker programma met een uitmatch tegen Waasland-Beveren en een thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge. Thomas Wils van Lierse heeft toch goede hoop op een verlengd verblijf in de Jupiler League. “Voor ons is het goed dat KV Kortrijk onmogelijk nog Play-off 1 kan halen”, laat hij weten aan Sportwereld.

“Vier op zes is genoeg voor ons.” De zege tegen Beerschot was de eerste zege sinds november. “Ik geef toen dat de vorige zege al ruime tijd geleden was. In die drie maanden kenden we heel wat moeilijke momenten maar tegen Beerschot speelden we zeer volwassen en met een mooie balcirculatie en organisatie. Hopelijk kunnen we dat doortrekken naar volgende week.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties