Chatelle: "Mijn niveau verbaast me niet"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Chatelle: "Mijn niveau verbaast me niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Chatelle verlengde onlangs zijn contract bij Bergen. De 31-jarige middenvelder is tevreden bij zijn club en benadrukt nogmaals dat hij zonder Enzo Scifo niet bij de Draken gespeeld zou hebben.

“Het is allemaal begonnen met Enzo”, geeft hij toe aan La Dernière Heure. “Hij wilde me in het begin van het seizoen al, maar de staf liet dat niet toe. Toch bleef hij mij herinneren. Zulk vertrouwen is goed. Dat ik heb kunnen bewijzen dat ik nog niet afgeschreven ben doet deugd.”

Intussen heeft hij het bestuur met zijn prestaties kunnen overtuigen om hem nog een jaar langer aan de club te binden. “Mijn spelniveau verbaast me niet. Ik hoopte om mijn goede benen terug te vinden en dat ging misschien iets sneller dan verwacht. Ik denk dat ik nog altijd een zekere groeimarge heb.”

De contractverlenging brengt de speler tot rust. In alle vrede kan hij nu zijn seizoen bij de Draken volmaken. “Ik ga nu op langere termijn kunnen denken. Een paar maanden geleden trainde ik alleen en vroeg ik me soms af waarom ik het deed. Mijn doel is om de ploeg te helpen. We zijn op de goede weg”, besluit de Brusselaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties