Reactie Donk: "Snap de commotie niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 165 reacties
Donk: "Snap de commotie niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opmerkelijk beeld na affluiten van de Brugse stadsderby, die eindigde in een 0-3 zege voor Club. Ryan Donk ging in de clinch met een terreinknecht in de middencirkel. De kapitein van Club wou de vlag planten in de middenstip.

Sander De Graeve in Brugge

"Ik wil die vlag gaan planten en iemand komt het veld op gelopen om me tegen te houden. De man duwde me een beetje maar echt agressief was het niet. Hij zei me dat het veld vanavond van Cercle was en ik dus de vlag niet mocht planten."

"Het planten van die vlag is echter traditie geworden, we doen het na elke derby. Ik vind de reactie van die man overdreven en begrijp de commotie niet, voor ons is het de normale gang van zaken."

Donk zag in de eerste helft een harde knal gekeerd door Coppens via de paal. "Ik dacht dat hij via de paal nog binnen ging. De keeper maakt echt een goede redding. Ik moet meer proberen schieten van die afstand eigenlijk."

Na de 0-1 van Duarte kwam Cercle goed opzetten. "We kregen het moeilijk, Cercle zette goed druk waardoor het moeilijk werd om kansen te creëren. We hadden het ook niet makkelijk met hun lange ballen, die vaak goed op maat waren."

"Ik ben tevreden met de zekerheid op Play-off I. Ik ben wel teleurgesteld dat we de goede prestatie van tegen Anderlecht niet konden doortrekken in ons spel vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties