United en Real quasi even veel kans volgens jullie

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
United en Real quasi even veel kans volgens jullie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staat de kraker tussen Manchester United en Real Madrid op het programma. Over wie zich zal kwalificeren voor de kwartfinale van de Champions League zijn de meningen verdeeld. Dat bleek uit onze vraag van de dag op Facebook.

De heenmatch eindigde op 1-1, waardoor United de beste uitgangspositie heeft. 51 procent van de stemmers ziet Manchester United zich kwalificeren, waardoor Real uiteindelijk 49 procent kreeg. De kansen zijn volgens jullie dus ongeveer fifty fifty. Wat jullie echter niet snel zien gebeuren, zijn verlengingen. Amper zes procent ziet een herhaling van de 1-1 en dus verlengingen.

Een ander gelijkspel zit er vanavond ook niet in, amper één procent denkt dat het 0-0 wordt waarbij United dus doorgaat. Eveneens één procent denkt aan 2-2 of 3-3 en een kwalificatie van Real. Maar liefst 92% ziet een overwinning van één van beide ploegen.

Ook vandaag kan u op onze Facebook-pagina stemmen voor de vraag van de dag. Die luidt vandaag als volgt: Cyriac, Suárez en Vanden Borre spelen morgen mee in een oefenmatch tegen Eendracht Aalst. Wie van de drie ziet u het snelst een shirt van Anderlecht aantrekken in een officiële match?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties