Vidic: "Ronaldo blijft een United-supporter"

Dries Van den Bergh
| 3 reacties
Vidic: "Ronaldo blijft een United-supporter"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United-aanvoerder Nemanja Vidic denkt dat Cristiano Ronaldo wel eens zou kunnen terugkeren naar Old Trafford. De verdediger ontmoet vanavond zijn ex-ploegmaat in de Champions-League. "Ik zou hem graag terug bij United zien", vertelde de international aan The Sun.

Vidic, die met Ronaldo samenspeelde tot die laatste in 2009 naar Real Madrid vertrok, heeft er vertrouwen in dat ze ooit terug ploegmaats zullen zijn bij Manchester United. “Ronaldo blijft een supporter van United. Ook al heeft hij de club verlaten, hij volgt ons nog steeds en mist de club en de omgeving”, zei de Serviër.

Volgens Vidic is Ronaldo een betere voetballer dan Lionel Messi. “Het zijn twee geweldige spelers, maar omdat Barcelona de laatste jaren meer prijzen heeft gepakt, denk ik dat de mensen Ronaldo een beetje afschrijven. Zijn speelstijl past perfect bij het Engelse voetbal. Hij is tweevoetig en kan ook goed koppen en dribbelen. Hij kan eigenlijk alles. Bij Real Madrid was hij de laatste jaren heel doorslaggevend. Want hij heeft een bepaalde honger bij elke wedstrijd, hij wil altijd scoren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties