Interview De fauw: "Zaterdag twee vaten voor de supporters"

De fauw: "Zaterdag twee vaten voor de supporters"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Dit weekend staat de topper tussen Zulte Waregem en Club Brugge op het programma. Een belofte uit het begin van het seizoen wordt zaterdag voor de wedstrijd ingewilligd. Kapitein Davy De fauw van Zulte Waregem legt uit.

Aernout Van Lindt in Waregem

“We hebben als ploeg een goede relatie met onze supporters. Aan het begin van het seizoen deden we daarom een belofte aan onze fans: als we ons voor Play-off I konden kwalificeren, zouden we twee vaten geven aan de supporters uit de sfeergroep van vak X. Dit weekend hebben we onze laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie en we zijn verzekerd van Play-off I, dus is zaterdag voor de wedstrijd tegen Club Brugge het ideale moment om onze belofte na te komen.”

“Op deze manier willen we vanuit de spelersgroep ook de supportersgroep bedanken. Er zijn er veel die met ons meegaan op verplaatsing en op deze manier kunnen we eens iets terug doen.”  

Morgen laten we Davy De fauw onder andere aan het woord over de match tegen Club Brugge en de sterke verdediging van Zulte Waregem. Ook Francky Dury en Ólafur Skúlason laten dan hun licht schijnen op de topper en veel meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties