Interview "Wij spelen in tegenstelling tot Anderlecht zonder druk"

Frank Deckers
| 14 reacties
"Wij spelen in tegenstelling tot Anderlecht zonder druk"
Foto: © SC

Zaterdagavond neemt KV Mechelen het op tegen Anderlecht. Paarswit lijkt kwetsbaar nadat ze een zwarte week hebben beleefd maar David Destorme van Mechelen is toch op zijn hoede.

KV Mechelen is al zeker dat ze voor het vierde jaar op rij in Play-off 2 moeten voetballen. De laatste twee wedstrijden van de reguliere competitie spelen ze tegen de nummer 1 en 2. “We moeten nu zo goed mogelijke resultaten proberen neer te zetten zodat we vol vertrouwen aan POII kunnen beginnen”, laat de ouderdomsdeken van KV Mechelen weten.

“Anderlecht is altijd een moeilijke tegenstander. We moeten zeker niet denken dat we ze gewoon opzij gaan zetten”, zegt Destorme. “Ze hebben de voorbije weken veel teleurstellingen moeten verwerken maar net daarom moet de ploeg op zijn hoede.”

“Het enige voordeel dat we hebben, is dat wij zonder druk kunnen spelen. Voor ons moet niets aangezien we de Play-offs toch beginnen met nul punten. Anderlecht moet winnen om de reguliere competitie toch nog met een positieve noot te beëindigen. Ik hoop dat we daarvan kunnen profiteren”, aldus de middenvelder.   

Vrijdag volgt een uitgebreid interview met Destorme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties