Jan Vertonghen in Europa League-team van de week

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Jan Vertonghen in Europa League-team van de week
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Vertonghen droeg donderdagavond zijn steentje bij in de overwinning van Tottenham tegen Inter. De Rode Duivel legde de 3-0 eindstand vast na een rake kopbal. Dat levert hem nu een plaatsje op in het Europa League- team van de week.

Vertonghen speelde een dijk van een partij achterin bij The Spurs en hield de nul. Iets voor het uur scoorde hij ook uit een corner. Onze landgenoot klom hoger dan zijn bewaker en kopte de bal in doel. Zo zette hij ook meteen de 3-0 eindstand op het scorebord.

Vetonghen krijgt van Who Scored nu een plaatsje in het elftal van de week. Ook zijn ploegmakkers Gylfi Sigurdsson en Gareth Bale schopten het tot het elftal. Verder behoort ook Chelsea-killer Rusescu tot de elf namen. Hij lokte een strafschop uit tegen The Blues en zette die vervolgens zelf om. Steaua won uiteindelijk met het kleinste verschil van Hazard en co.

Het volledige team:

Marchetti (Lazio), Eshchenko (Anzhi), Yanga-Mbiwa (Newcastle), Vertonghen (Tottenham), Melgarejo (Benfica), Onazi (Lazio), Bale (Tottenham), Sigurdsson (Tottenham), Candreva (Lazio), Webo (Fenerbahçe), Rusescu (Steaua Boekarest).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties