'PSV wordt kampioen in Nederland'

Christophe van den Boom
| 12 reacties
'PSV wordt kampioen in Nederland'
Foto: © SC

In Nederland is de spanning te snijden in de titelstrijd. Nog vijf ploegen dingen mee naar eindwinst, maar u gelooft dat PSV zijn leidersplaats niet meer afgeeft en zijn 22ste kampioensschaal in de wacht sleept.

PSV won in het begin van het seizoen al de Johan Cruijff-schaal en is volgens onze lezers de uitgesproken favoriet om ook het Nederlands kampioenschap te winnen. Liefst 46% ziet de ploeg van onze landgenoot Dries Mertens kampioen spelen. De huidige landskampioen Ajax is de tweede grote kanshebber op de schaal. Volgens 29% van de stemmers zal Ajax voor het derde seizoen op rij de competitie winnen.

De andere ploegen krijgen opvallend minder stemmen. Niemand gelooft dat Twente kans maakt op de schaal.  Feyenoord krijgt 19% van de stemmers achter zich en de overige 6% gaan naar Vitesse.

Ook vandaag hebben we een Facebook-vraag voor jullie: Cercle Brugge en Beerschot kennen sinds gisteren hun lot. Beide ploegen zullen het opnemen in play-off III, met als doel de degradatie te vermijden. Welk scenario lijkt jullie het meest waarschijnlijke?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties