Mirallas scoort in Belgenduel

Conrad Grayson
| 4 reacties

Everton speelde 2-2 gelijk op het veld van Tottenham Hotspur. Kevin Mirallas was van goudwaarde, want hij scoorde het tweede doelpunt voor Everton.

Bij Tottenham verschenen twee Rode Duivels aan de aftrap, namelijk Moussa Dembélé en speler van de maand maart Jan Vertonghen. Bij Everton stond Kevin Mirallas in de kern. Marouane Fellaini moest geschorst vanop de zijlijn toekijken.

Tottenham kwam na amper één minuut al op voorsprong via Emmanuel Adebayor op aangeven van Jan Vertonghen. Lang konden de spurs niet genieten van dat doelpunt, want Phil Jagielka wist Everton na een kwartier al op gelijke hoogte te brengen.

In de tweede helft was het dan tijd voor Mirallas om te schitteren. De Rode Duivel maakte er 1-2 van. Everton leek op een overwinning af te stevenen, maar dat was zonder Gylfi Sigurdsson gerekend. De Ijslander bracht Tottenham in de 87ste minuut alsnog langszij.

Tottenham, momenteel vierde in de Premier League, verliest kostbare punten in de strijd om de eerste vier plaatsen. Het ziet de eerste achtervolger Arsenal, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld, naderen tot op twee punten.

Ook Everton komt niet veel verder in de strijd om de Europese tickets.