Fellaini en co uit koers voor CL-ticket

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Fellaini en co uit koers voor CL-ticket
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Everton verloor afgelopen weekend op het veld van Sunderland. Een dure nederlaag want op die manier ziet het team van Marouane Fellaini de Champions League-droom uiteenspatten.

Everton kampeert momenteel op een zesde stek. The Toffees staan al zes punten verwijderd van de zo begeerde vierde plaats die recht geeft op de voorrondes van de Champions League. “Er moeten nog steeds vier wedstrijden worden gespeeld”, vertelt Fellaini op de webstek van Everton. “Het is belangrijk om nu toe te werken naar die matchen. En dan zien we wel waar het schip strandt.”

De 1-0-nederlaag kwam hard aan bij the Toffees. Simon Mignolet verkocht de ploeg van zijn collega-Rode Duivel een uppercut van jewelste. “Het was een moeilijke wedstrijd voor ons”, aldus Fellaini. “We slaagden er amper in om een kans af te dwingen. Dat is ontgoochelend. De gedrevenheid bij Sunderland was veel groter. Misschien heeft het er iets mee te maken dat het de eerste thuiswedstrijd was van Paolo Di Canio.”

De zesde plaats van Everton geeft momenteel recht op deelname aan de Europa League. De Rode Duivel opperde enkele weken geleden nog dat hij droomt van het kampioenenbal. Bovendien staan tal van topclubs te springen om Fellaini weg te kapen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties