Virton doet grote stap richting titel

Excelsior Virton is met 0-2 gaan winnen op het veld van Bertrix. Daarmee komt de titel en promotie naar tweede klasse wel heel erg dichtbij voor het team. De kloof met de tweede in de stand Bocholt is vijf punten met nog twee speeldagen voor de boeg.

Virton hoopte voor de titel te mogen spelen, maar door 1-0 winst van Bocholt tegen Verviers was dat nog niet aan de orde. Virton moest dus zelf winnen om een goede uitgangspositie te behouden in de titelstrijd.

Molnar opende de score voor de bezoekers zo’n tien minuten voor de rust en in de slotfase legde Gbaguidi de wedstrijd in een definitieve plooi. De bezoekers winnen zo al bij al makkelijk en vergroten hun voorsprong in de stand terug tot vijf punten.