"We moeten naar onszelf kijken"

"We moeten naar onszelf kijken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SK Sint-Niklaas won vandaag met 3-2 tegen Sint-Truiden, maar is - tenzij er teams hun licentie niet halen - toch veroordeeld tot de degradatie naar derde klasse. Trainer Robby Kerremans is dan ook zeer ontgoocheld.

“De teleurstelling is groot, maar het is niet vandaag of de laatste weken dat we de steken hebben laten vallen. Het is eigenlijk een heel seizoen dat we er moeten voor werken. Als je dan een paar punten tekort komt, moet je naar jezelf kijken”, aldus de trainer tegen TV Oost.

Ook voorzitter Guido Van Lijsebetten was teleurgesteld na de match: “Het is niet het einde van de wereld, maar het is wel heel jammer dat we op deze manier het twintigjarig bestaan van onze club moeten vieren.”

De voorzitter wil niet te veel rekenen op mogelijke licentieproblemen van Beerschot, Woluwé of Boussu Dour om eventueel toch nog barrages te kunnen spelen: “We moeten nuchter blijven. De voetbalbond is op alle vlakken te traag, dus valt het af te wachten wat ze zullen beslissen. In derde klasse vinden we teams met hetzelfde budget, dus moeten we ons daar op focussen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties