Deelkens: "Geen spijt dat ik bij Oosterzonen tekende"

Fabian Morren
| 1 reacties
Deelkens: "Geen spijt dat ik bij Oosterzonen tekende"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo-doelman Bart Deelkens had eigenlijk al afscheid genomen van zijn supporters. Maar soms kan het raar lopen in de voetbalwereld. Door de zware blessure van Michael Cordier staat de 35-jarige doelman tussen de palen in de eindronde.

"Dat is enigszins een raar gegeven, want in mijn hoofd had ik afgelopen zondag tijdens de match tegen KV Oostende afscheid genomen van de supporters", zegt Deelkens in Het Laatste Nieuws. "Ik ging er echt van uit dat ik mijn laatste match had gespeeld. De eindronde heb ik altijd wel in mijn achterhoofd gehouden, maar dan vooral om Cordier als eerste doelman scherp te houden."

"Laat me trouwens duidelijk stellen dat ik dit bijzonder jammer vind voor Michaël, met wie ik altijd een prima verstandhouding heb gehad. Niet alleen voor de eindronde, maar vooral ook voor volgend seizoen is dit heel erg voor hem."

Deelkens vertrekt na dit seizoen naar vierdeklasser Oosterzonen. "Het blijft natuurlijk een loterij, maar toch wil ik nog heel graag met Westerlo promoveren. Het is bovendien mijn plicht om me nog tot 30 juni volledig te geven voor Westerlo. Pas daarna begin ik aan een nieuw avontuur bij Oosterzonen. Spijt dat ik daar nu al getekend heb, heb ik zeker niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties