Al meer dan 400 inschrijvingen voor Keizer Karel Cup

Fabian Morren
| 0 reacties
Al meer dan 400 inschrijvingen voor Keizer Karel Cup
Foto: © SC

Dit jaar vindt de 17e Keizer Karel Cup plaats. Die zal doorgaan in het weekend van 28, 29 en 30 juni op de Blaarmeersen in Gent. Het outdoor minivoetbaltoernooi is ieder jaar een groot succes.

Op zo’n 50 dagen voor de start van het toernooi zit men reeds over de kaap van de 400 inschrijvingen. De reeks ‘Heren recreatief’ is met 192 ploegen al enkele weken volzet, in de overige reeksen zijn er telkens nog enkele plaatsen beschikbaar.

BBQ

Ook dit jaar kunnen jullie op zaterdagavond 29 juni tussen 19u en 23u opnieuw genieten van de KKC reuze BBQ.

Op het menu staan 3 stukken vlees, een saladbar met een 6-tal soorten groenten en salades, een pastaschotel en tal van warme en koude sauzen. Kortom, het menu bij uitstek om terug op krachten te komen na een dagje voetballen.

Inschrijven kan door storting van het totale bedrag per ploeg op het rekeningnummer VDK 890-1541605-15 met vermelding van de ploegnaam en het aantal deelnemers. De kostprijs voor deze heerlijke BBQ bedraagt 15 euro per persoon. Opgelet, wees er snel bij want uitverkocht = uitverkocht wegens beperkt aantal plaatsen.

Net zoals het minivoetbaltoernooi zit ook de camping van de Blaarmeersen zo goed als volzet. Indien jullie hier toch nog wensen te overnachten nemen jullie best zo snel mogelijk contact op met:

Camping Blaarmeersen

Tel: +32 (0)9 266 81 60 OF E-mail: camping.blaarmeersen@gent.be

Opgepast, aangezien de camping en de trekkersweide allebei volzet zullen zijn tijdens het weekend van Keizer Karel Cup, is het onmogelijk om op de dag zelf nog te reserveren. Ploegen zonder reservatie zullen dus niet toegelaten worden op de camping en/of trekkersweide.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties