U vindt Moyes de beste keuze voor United

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
U vindt Moyes de beste keuze voor United
Foto: © SC

U vindt David Moyes de geschikte man om Sir Alex Ferguson op te volgen als manager van Manchester United. De Schot haalt op onze Facebook-poll zo'n 35 procent van de stemmen en laat onder andere José Mourinho en Jürgen Klopp achter zich.

Moyes werd gisteren ook officieel voorgesteld als de nieuwe manager van the Red Devils. Enkele uren eerder beslisten onze lezers ook al dat de Schot de beste garantie is op succes voor de roodhemden. Moyes haalde op onze Facebook-poll zo’n 35 procent van de stemmen.

Ook Jürgen Klopp leek jullie een goede optie. De Duitse oefenmeester van Borussia Dortmund haalde net geen 24 procent van de stemmen. Ole Gunnar Solskjaer, die momenteel aan de slag is bij Molde, vervolledigt het podium met 20 procent.

Onder anderen José Mourinho, Laurent Blanc en Martin O’Neill maakten volgens onze lezers geen kans om Ferguson op te volgen op Old Trafford.

Ook vandaag stellen we weer een vraag op onze Facebook-pagina. Wie is de beste Belgische doelman aller tijden? Courtois of Pfaff? Of ziet u nog iemand anders? Stemmen kan u hier...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties