Volgt Neville Moyes naar Old Trafford?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Volgt Neville Moyes naar Old Trafford?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het lijkt er sterk op dat Phil Neville voor een terugkeer staat naar Manchester United. De verdediger zou worden opgenomen in de technische staf rond David Moyes.

Neville krijgt geen nieuw contract bij Everton. De verdediger hangt hoogstwaarschijnlijk de schoenen aan de haak. Volgens The Daily Mail is de kans groot dat hij aan de slag gaat als assistent van Moyes bij Manchester United.

Neville speelde tussen 1994 en 2005 maarliefst 263 wedstrijden voor the Red Devils. Maar ook bij Everton kan de verdediger aan de slag. Hij zou er assistent kunnen worden van beloftentrainer David Weir. Al lijkt het dat ook laatstgenoemde de kant van Moyes kiest en mee verkast richting Old Trafford.

De nieuwbakken United-coach liet zelf optekenen dat hij een vertrouwenspersoon wil meenemen naar the Theatre of Dreams. Neville is in dat geval logischerwijs een gedroomde kandidaat. Het clubbestuur van United liet van zijn kant dan weer optekenen dat er weinig veranderen moeten worden verwacht binnen de technische staf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties