Moeskroen wordt tweede dankzij overwinning tegen Woluwe

Frank Deckers
| 6 reacties

Moeskroen-Péruwelz heeft de misstap tegen Cercle Brugge recht gezet. Het won uit tegen White Star Woluwe met 1-2 en volgt nu op drie punten van leider Cercle.

Moeskroen-Péruwelz begon verschroeiend aan de wedstrijd. Al na drie minuten zette Bova de 0-1 op het bord. Na het openingsdoelpunt vielen er nog een aantal kansen, maar geen enkele ging binnen. Het was wachten tot vlak voor de rust vooraleer er een nieuw doelpunt viel.

Vlak voor de rust kreeg White Star Woluwe een penalty. Yagan zette die feilloos om waardoor Moeskroen opnieuw op zoek moest naar de voorsprong. Die kreeg het niet veel later via Ruiz. In de 55ste minuut zette die de eindstand op het bord. Moeskroen staat momenteel tweede in de stand op drie punten van Cercle Brugge.