David Beckham stopt met voetballen

Frank Deckers
| 15 reacties
David Beckham stopt met voetballen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Beckham heeft deze middag bekend gemaakt dat hij na het huidige voetbalseizoen zijn schoenen aan de haak hangt. De Engelsman speelt momenteel nog voor Paris Saint-Germain, hij is er actief sinds de winterstop.

Beckham zelf heeft nog geen commentaar gegeven over zijn afscheid. PSG heeft in het verleden al aangegeven dat ze graag Beckham binnen het team houden na zijn actieve spelerscarrière, maar de kans is groter dat de middenvelder terug naar Amerika verhuist.

"Ik ben dankbaar dat PSG me de kans gaf om opnieuw in Europa te voetballen, maar ik voel dat dit het juiste moment is om te stoppen met mijn carrière. Als je toen ik klein was had gezegd dat ik gespeeld had voor Manchester United en prijzen gewonnen had met mijn favoriete club, meer dan honderd interlands had gespeeld en aanvoerder ben geweest van mijn land en gespeeld heb voor de grootste clubs ter wereld, had ik gezegd dat het fantasie was", aldus Beckham

"Ik heb het voorrecht dat ik die dromen waar heb kunnen maken. Tot op heden is het aanvoerderschap bij het nationale team de prestatie waar ik het meest trots op ben. Ik ben trots dat ik Engeland op en buiten het veld heb mogen vertegenwoordigen", liet Beckham nog optekenen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties