Alves: "Hij zou de druk bij Messi weghalen"

Frank Deckers
| 3 reacties
Alves: "Hij zou de druk bij Messi weghalen"
Foto: © SC

De kans dat Neymar volgend seizoen voor FC Barcelona gaat voetballen wordt groter met de dag. Santos heeft deze week het tweede bod van de Catalaanse club afgewezen, maar de kans dat het voor eind augustus nog in orde komt is reëel. Daniel Alves hoopt dat de transfer in orde komt.

“Het zou een opluchting zijn als Neymar zou tekenen, want hij kan Messi helpen", aldus Alves. "Neymar kan wat van de druk van Messi's schouders halen. Twee goede spelers kunnen altijd met elkaar samenspelen en ik denk niet dat er problemen zullen zijn over wie de meeste aandacht krijgt, want Neymar is altijd heel bescheiden."

Neymar wordt door veel Europese topclubs gevolgd. Onder meer Real Madrid, Paris Saint-Germain en Bayern München willen de Braziliaan aantrekken, Barcelona heeft echter de beste papieren. De Catalaanse grootmacht bracht eerder deze week een bod uit van 22 miljoen euro voor 55 procent van de transferrechten. De andere 45 procent is in handen van investeerders, waar Barcelona ook nog mee moet onderhandelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties