Noodlanding op Heathrow zorgt voor problemen CL-finale

Noodlanding op Heathrow zorgt voor problemen CL-finale
Foto: © SC

Het luchtverkeer van en naar Londen zit in de knoop nadat deze morgen een vliegtuig van Britisch Airways moest terugkeren nadat er waarschijnlijk een vogel in de motor is gevlogen. Drie uur zijn er geen vluchten in of uit Heathrow kunnen landen of opstijgen.

Doordat er veel vliegtuigen van British Airways niet konden uitvliegen, waren er ook veel problemen op de Duitse luchthavens. Alle vluchten naar London met British Airways tot 16 uur zijn gecancelled in Europa. Veel supporters zouden vandaag echter al vertrekken voor de Champions League-finale van morgen in Londen.

Doordat de overige vluchten ook volledig vol zitten, vreest men dat er veel fans de finale niet gaan halen. Het luchtruim zou ondertussen wel weer open zijn, maar de gecancelde vluchten vormen een probleem, want er zijn nergens meer plaatsen te verkrijgen aangezien alles dit weekend richting Londen bomvol zit.

Vliegtuig gedwongen te landen

Daarnaast was er nog een incident met een vliegtuig dat van Pakistan naar Manchester reisde. Dat werd volgens de BBC geëscorteerd door twee gevechtsvliegtuigen en gedwongen te landen in Stansted Airport. Twee mannen zouden gearresteerd zijn op verdenking van het vliegtuig in gevaar gebracht te hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties