Reactie Heynckes: "Verdiende zege op basis van tweede helft"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Heynckes: "Verdiende zege op basis van tweede helft"
Foto: © SC

Jupp Heynckes houdt het straks voor bekeken als voetbalcoach. De Duitser neemt alvast afscheid in stijl. Nadat hij eerder al de Duitse titel veroverde met Bayern, won hij nu ook de Champions League met de club.

Heynckes blikt alvast tevreden terug, maar wil volgend weekend wel nog de Duitse beker op zak steken. “Wat we dit seizoen al hebben bereikt is echt geweldig”, begon de Duitse oefenmeester op de persconferentie na de wedstrijd. “Er was nooit eerder een Bundesliga-team dat zo constant gepresteerd heeft op zo’n hoog niveau. We werden kampioen met 25 punten voorsprong en braken bijna alle records.”

Ook de Bayern-coach zag dat zijn team het in het begin van de wedstrijd allesbehalve makkelijk had. “Het was een moeilijke match voor ons. We hadden wel enkele kansjes voor rust, maar na de pauze namen we het spel pas echt in handen”, aldus Heynckes. “We speelden meer naar voor en creëerden veel meer kansen. Het is door die tweede helft dat we de zege verdienen”, besloot de afscheidnemende trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties