Beerschotfans willen zich woensdag massaal tonen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 244 reacties
Beerschotfans willen zich woensdag massaal tonen
Foto: © SC

Het Beerschot Collectief, een groepering van supporters van de failliete club, wil woensdagavond tonen dat Beerschot nog leeft. Het roept daarvoor alle supporters op om op een nog onbekende locatie samen te komen.

Den Beer ontwaakt?

Na enkele weken intensief onderhandelen is het tijd om te landen en het resultaat aan onze supporters aan te bieden. Het is finaal aan de Beerschotsupporters om af te wegen of ze zich kunnen scharen achter dit resultaat. We gingen steeds uit van de symbolen die onze (unieke) identiteit bepalen: naam, kleuren en locatie. Het waren harde en intensieve weken waarin we niet altijd openlijk hebben kunnen communiceren naar onze fans.

Het moeten zeer frustrerende tijden geweest zijn voor de supporters en we danken ze voor het geduld en vertrouwen dat ze geboden hebben. Zolang de supporters bestaan zal Beerschot nooit vergaan, dit was ons uitgangspunt en ons pasmunt tijdens de onderhandelingen. Daarom... afspraak op woensdag 29 mei 2013 om 20u (locatie nog te bevestigen) om massaal te tonen aan de aanwezige pers dat den Beerschot nog leeft en om massaal te tonen dat den Beerschot leeft en jullie mee te buigen over de toekomst.

We zullen op dagelijkse basis verder communiceren, gelieve deze datum te reserveren voor den Beerschot en zoveel mogelijk medesupporters en sympatisanten te verzamelen voor deze belangrijke datum. Allen op post met paarse attributen (sjaals en vlaggen) voor den Beerschot!!!

Het Collectief  

Verder mailde Bart De Wever ook naar ongeruste supporters dat hij Beerschot niet laaat vallen. Supporters die hem mailden kregen één van onderstaande mails terug in de electronische bus.

Geachte,
Bedankt voor uw bericht.
Ik hoop binnenkort al opnieuw met de mensen van Beerschot aan tafel te gaan om samen te kijken en werken aan de toekomst.
Mvg,
Bart De Wever

Geachte,
Ik heb nooit gezegd dat ik alles op Antwerp zou zetten. Dit is niet mijn intentie en zal nooit mijn intentie zijn. Mvg,
Bart De Wever.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties