Mancini krijgt advertentie in Italiaanse sportkrant

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Mancini krijgt advertentie in Italiaanse sportkrant
Foto: © SC

Roberto Mancini betaalde het gelag voor het grijze seizoen van Manchester City. De fans van de blauwhemden wilden hun ex-trainer toch nog bedanken voor bewezen diensten. En hoe!

City blikt terug op een pover seizoen. De blauwhemden strandden in de Premier League op de tweede plaats na de ongenaakbare buren van United. Ook in de Champions League konden de Citizens geen vuist maken. Maar de spreekwoordelijke druppel voor het ontslag van Mancini was de verloren bekerfinale tegen degradant Wigan.

Na het ontslag wilde de Italiaanse oefenmeester op een ludieke manier afscheid nemen van het publiek. De band tussen de coach en de City-fans was immers altijd vrij goed. Mancini bedankte hen dan ook via een paginagrote advertentie in The Manchester Evening News.

De supporters zagen het nog groter en trokken naar één van de grootste voetbalkranten ter wereld. In La Gazzetta dello Sport verscheen dan ook een advertentie voor Mancini. “Once a blue, always a blue” staat er te lezen boven het portret van de Italiaanse trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties