Vrijdag fandorp aan Atomium vanaf zestien uur

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Vrijdag fandorp aan Atomium vanaf zestien uur
Foto: © SC

Vrijdag moeten de Rode Duivels Servië wegblazen om de rechte lijn richting Brazilië aan te houden. Vanaf zestien uur begint het feestje alvast met een fandorp aan het Atomium.

Schotland, Kroatië en Wales liggen nog op de weg tussen de Rode Duivels en Brazilië. Maar eerst moet onze nationale voetbaltrots Servië de deur wijzen. En daarvoor rekenen Vincent Kompany en co opnieuw op de fans.

De voorbije dagen werd meermaals duidelijk dat de hype rond de nationale ploeg zijn kookpunt nog niet bereikt heeft. Afgelopen zondag vonden zo’n 17.000 uitzinnige fans de weg naar Brussel voor de fandag. Ook gisteren kwamen een vijfduizend supporters naar de Cristal Arena om de nationale selectie een balletje te zien trappen op training.

Om de sfeer vrijdag extra aan te zwengelen richt supportersvereniging 1895 een heus fandorp op aan het Atomium. Vanaf zestien uur zijn de fans welkom om een pre-party te houden. De wedstrijd zal echter niet worden uitgezonden op een groot scherm. Het dorp sluit om half acht de deuren om de fans toe te laten om rustig naar het stadion te wandelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties