Lommel maakt werk van nieuw stadion

Timothy Collard
Timothy Collard
| 24 reacties
Lommel maakt werk van nieuw stadion
Foto: © SC

Tweedeklasser Lommel United maakt werk van een nieuw stadion. Noël Essers, topman van de transportgroep H. Essers, zou mee willen investeren in de bouw van een nieuw stadion. Volgens burgemeester Vanvelthoven kan het echter wel nog even duren vooraleer er een nieuw stadion komt.

De bedoeling is om Lommel zo snel mogelijk weer naar eerste klasse te brengen. “Ongeveer een jaar geleden hebben wij van de club de ambitie gehoord dat ze terug naar eerste klasse willen. Daar hoort inderdaad een nieuw stadion bij, met commerciële faciliteiten voor de bedrijven die hier de schouders onder zetten.”, aldus burgemeester Peter Vanvelthoven aan Het Belang van Limburg.

De plannen zitten echter nog in de eerste fase. “We hebben momenteel een studiebureau aan het werk gezet om de voor-en nadelen van drie mogelijk locaties te onderzoeken”, vervolgt de burgemeester. ‘Toch zijn we verheugd te vernemen dat er vanuit de bedrijfswereld al heel wat steun loskomt, en dan zeker van gevestigde waarden als Noël Essers”, besluit Vanvelthoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties