Beenhakker opnieuw aan de slag in Trinidad en Tobago

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Beenhakker opnieuw aan de slag in Trinidad en Tobago
Foto: © SC

Leo Beenhakker gaat in Trinidad en Tobago aan de slag als adviseur van het nationale voetbalelftal. De Nederlander zorgde er al eens voor een primeur door de Zuid-Amerikanen in 2006 voor het eerst naar een wereldkampioenschap te loodsen.

Beenhakker was tussen 2006 en 2009 voor het laatst aan de slag als coach. In die periode was de 70-jarige Nederlander aan de slag als bondscoach van Polen. Later was hij nog werkzaam als technisch directeur bij Feyenoord en Ujpest.

Beenhakker keert nu echter terug naar Zuid-Amerika om er de nationale ploeg van Trinidad en Tobago te adviseren. “Ik zal er nochtans vooral op de achtergrond fungeren”, aldus de voormalige coach van onder andere Ajax en Real Madrid in Voetbal International. “Welke titel ik zal dragen? Je mag het eigenlijk noemen zoals je zelf wilt.”

Trinidad en Tobago bereidt zich momenteel voor op de Concacaf Gold Cup, zeg maar het Amerikaans kampioenschap voor landenteams. Het is de bedoeling dat Beenhakker het team al tijdens dat toernooi met raad en daad zal bijstaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties