Inter gaat opnieuw talentvolle verdediger van de hand doen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Inter gaat opnieuw talentvolle verdediger van de hand doen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Internazionale is van plan om opnieuw een jonge verdediger van de hand te doen. Luca Caldirola zou dicht bij een overgang staan naar Werder Bremen. Hij zou na Giulio Donati de tweede jongeling kunnen worden die Inter inruilt voor de Bundesliga.

Net als Giulio Donati speelde Caldirola zich in de kijker op het EK -21. Daar haalde hij met zijn land de finale (4-2-verlies tegen Spanje, nvdr.). Bovendien werd de centrale verdediger ook verkozen in de ‘UEFA Star Squad’ van het toernooi.

Donati verkaste al naar Leverkusen en nu zou Caldirola het voorbeeld van zijn ploegmakker volgen en ook aan de slag gaan in de Bundesliga. De 22-jarige verdediger zou er terecht kunnen bij Werder Bremen, dat nog op zoek is naar versterking voor zijn achterhoede.

Drie miljoen euro

Bremen zou om en bij de drie miljoen euro op tafel leggen voor de jongeling. Afgelopen seizoen was Caldirola aan de slag bij Cesena (voor Nieuwjaar) en Brescia (na Nieuwjaar) in de Serie B. Hij was bij beide teams titularis en speelde in totaal 37 competitiewedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties