Transfer van Aspas is nu echt rond

Yves Dekoning
| 0 reacties
Transfer van Aspas is nu echt rond
Foto: © SC

Vorige week kondigde Liverpool FC al de komst van aanvaller Iago Aspas aan. Er moest alleen nog wat papierwerk in orde worden gebracht.

Dat "papierwerk" sleepte tien dagen aan, maar uiteindelijk kan de transfer van Iago Aspas naar Liverpool dan toch doorgaan. Een voormalige manager van de speler zou dwars hebben gelegen omdat hij zijn percentje mee wou pikken. Hierdoor raakte het papierwerk niet in orde. Vandaag kondigde Liverpool FC dan toch aan dat het Aspas van Celta de Vigo overneemt.

De 25-jarige Aspas was één van de sterkhouders bij Celta afgelopen seizoen. Hij scoorde twaalf keer en gaf zeven assists voor de ploeg die vocht tegen de degradatie. Hij kan zowel centraal als op de flank uit de voeten.

Aspas is al de derde aanwinst voor LFC deze zomer en de tweede op twee dagen. Liverpool bereikte al snel een akkoord met Kolo Touré, einde contract bij Manchester City. Gisteren haalden de Reds dan Luis Alberto (Sevilla) binnen en nu volgt Aspas hun voorbeeld. Volgende week zou ook Simon Mignolet tekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties