Kujovic: "Stoppen? Eerst titel met Club"

Kujovic: "Stoppen? Eerst titel met Club"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vladan Kujovic had vorig seizoen een belangrijk aandeel in de comeback van Club Brugge. De Serviër, ondertussen al 35, denkt echter niet aan stoppen. "Ik wil eerst de titel pakken met Club."

De vakantie voor de heren profvoetballers zit erop. Vandaag begint KAA Gent als laatste eliteploeg aan het nieuwe seizoen. Ook op Jan Breydel werd de voorbije dagen duchtig gewerkt. “De vakantie is voorbij gevlogen”, vertelt Kujovic op de Club-site. “Ik reisde de voorbije weken naar Griekenland, Italië en Servië. Maar nu ligt de klemtoon opnieuw op de bal.”

Vorig seizoen groeide de goedlachse goalie uit tot de onbetwiste titularis onder de blauw-zwarte lat. “We moeten niet rond de pot draaien”, verrast de Serviër. “Iedereen bij Club had meer verwacht van het seizoen. Al speelde ik persoonlijk de beste jaargang uit mijn carrière. Of ik al aan stoppen denk? Ik wil eerst een titel pakken met Club.”

Het vertrek van Bojan Jorgacevic werd opgevangen met de komst van Mathew Ryan. “Ik krijg er met Mathew alvast een serieuze concurrent bij. Dat kan ik je wel vertellen na de afgelopen tien dagen. Mijn nieuwe collega is mentaal en fysiek heel sterk. En vergeet Sven Dhoest ook niet. Hij heeft ongelooflijke stappen gezet de voorbije seizoenen en ook voor hem is de tijd rijp om zijn kans te grijpen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties