Batshuayi langer bij Standard

Batshuayi langer bij Standard
Foto: © SC

Michy Batshuayi speelt ook dit seizoen nog voor Standard. De aanvaller tekent eerstdaags een nieuw contract. Roland Duchâtelet legt meteen de derde sterkhouder voor langere tijd vast.

Eerder verlengden William Vainqueur en Imoh Ezekiel hun contract al op Sclessin. Volgens Sudpresse mag ook Batshuayi aan dat lijstje worden toegevoegd. De 19-jarige aanvaller tekent eerstdaags een verbeterde overeenkomst in Luik.

Nochtans ging de rood-witte toekomst van Batshuayi aan een zijde draadje. Vooral RSC Anderlecht en Swansea trokken fel aan de mouw van de 19-jarige aanvaller. Standard trok echter alle registers open en onderhandelde al een tijdje met het goudhaantje. Bovendien trekt Duchâtelet hiermee een extra troef om een verlengd verblijf op Sclessin te garanderen.

Standard, dat na twee grijze seizoenen opnieuw wil meedingen naar de prijzen, heeft echter nog enkele versterkingen op het oog. Igor De Camargo blijft prioriteit, maar de onderhandelingen met Hoffenheim verlopen stroef.

Daarnaast zoeken de Rouches nog steeds naar een extra doelman. De piste van Dusan Kuciak, de 28-jarige goalie van Legia Warschau, wordt actief bewandeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties