Norwich in de dans om Alderweireld

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Norwich in de dans om Alderweireld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Is Toby Alderweireld dan toch op weg naar de Premier League? Norwich City heeft zich alvast bij Ajax gemeld om de transfer mogelijk te maken.

Alderweireld gaat momenteel zijn laatste contractjaar in in Amsterdam en droomt van een transfer richting Engeland of Duitsland. Bayer Leverkusen was de afgelopen weken concreet, maar ketste af op de transfersom die in de ArenA wordt gevraagd voor de 23-voudig Rode Duivel. Ondertussen trokken de roodhemden Emir Spahic al aan.

 Volgens Het Nieuwsblad wil Norwich City Alderweireld richting Premier League lokken. Al is het maar de vraag of het nummer elf uit de Premier League de gewenste 7,5 miljoen euro op tafel wil leggen.

Zaakwaarnemer Sören Lerby bevestigt alvast dat Norwich is komen aankloppen bij Ajax. Ook de vader van Alderweireld licht het dossier toe. “Met ons is nog niet gepraat over een overgang. Norwich speelt het correct en trekt eerst langs Ajax. Of Toby de uitdaging ziet zitten? Ik heb er eerlijk gezegd geen idee van.”

Alderweireld zelf liet in het verleden zijn liefde al blijken voor de Premier League. De verdediger wil er immers in de voetsporen van maatje Jan Vertonghen treden. Al had de Rode Duivel wellicht op een grotere naam gehoopt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties