Heist haalt twee Engelse talenten binnen
Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Heist haalt twee Engelse talenten binnen
Foto: © SC

KSK Heist heeft zich versterkt met twee jonge Engelsmannen. Alex Fisher en Fergus Bell komen allebei over van RC Mechelen. Dat bevestigde zaakwaarnemer Geert Lermyte aan onze redactie.

Alex Fisher is een 23-jarige aanvaller die zijn opleiding genoot bij Oxford United, waar hij op zijn zestiende debuteerde. Hij speelde met die club ook in de FA Cup en scoorde toen een doelpunt tegen Portsmouth. Vorig seizoen tekende hij bij RC Mechelen waar hij tien doelpunten scoorde in 27 competitiewedstrijden.

Fergus Bell is een 22-jarige spelmaker die zijn opleiding genoot bij Sunderland en vervolgens verkaste naar Hibernians, dat uitkomt in de Schotse competitie. Ook Bell streek afgelopen neer bij RC Mechelen, maar kwam er weinig aan spelen toe. Na een conflict met coach Pister werd zijn contract ontbonden.

"Het zijn twee kleppers"

Beide spelers willen zich bij KSK Heist nu bewijzen in de tweede klasse. “Het zijn allebei grote talenten”, aldus manager Geert Lermyte aan Voetbalkrant.com. “Ze tekenden beiden een contract voor één seizoen en willen zich na een jaar derde klasse bewijzen op een hoger niveau. Het zijn bovendien ook echte Engelse profs”, besluit de zaakwaarnemer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties