Nieuw talent voorgesteld bij Real

Jens Hoofteer
| 23 reacties
Nieuw talent voorgesteld bij Real
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Asier Illarramendi is deze middag officieel voorgesteld als nieuwe aanwinst van Real Madrid. De 23- jarige middenvelder komt over van Real Sociedad voor 38 miljoen euro.

"Spelen voor Real Madrid is een eenmalige kans die je met beide handen moet grijpen", zei Illarramendi na het ondertekenen van zijn contract. "Dit is een speciale dag voor mij. Ik heb nooit gedroomd om bij een andere club dan Real Sociedad te spelen. Het was een moeilijke beslissing, maar dit is een unieke kans." 

Real-voorzitter Florentino Pérez is maar wat blij met de nieuwe aanwinst. "We hebben een fantastische speler in huis gehaald", reageerde de preses overgelukkig. "Hij is één van de grote talenten in Spanje en liet afgelopen zomer een sterke indruk achter tijdens het gewonnen Jeugd-EK. We hebben wederom een talent aan ons gebonden."

Tijdens zijn presentatie vond een opmerkelijk tafereel plaats. De aanhang van de Koninklijke was weliswaar blij met de aanwinst, maar had vooral lofzang voor Gareth Bale van Tottenham Hotspur. De aanhang ziet Bale graag naar Madrid komen. Voorlopig houdt Tottenham de poot stijf over een mogelijke transfer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties