Reactie Raman: "Had die vrije trap gescoord"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Raman: "Had die vrije trap gescoord"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk speelde gisteren 0-0 gelijk tegen Cercle Brugge in een oefenwedstrijd. Benito Raman begon aan de tweede helft bij de Kerels. Hij zag De Mets een vrije trap missen die hij zelf liever genomen had.

Sander De Graeve in Eernegem

Raman tilde er achteraf niet zwaar aan. "Ik ging hem normaal trappen en ik ging hem ook binnentrappen, daar ben ik van overtuigd (lacht). Tegen Cercle scoor ik mijn vrije trappen altijd, dat is gebleken in de play-offs. Gertjan wou nu trappen en dat liet ik hem dan ook doen", zei hij met de glimlach.

De spits kreeg verder overigens weinig kansen, de wedstrijd was ook meer gesloten dan in de eerste helft. "Ik kreeg misschien drie of vier ballen, daar moest ik het mee doen. Ik denk dat ik er daarvan één slecht inspeel, de rest waren bruikbare passen voor mijn ploegmaats. Op dat vlak heb ik het goed gedaan, maar we hebben te weinig gecreëerd."

De aanvaller kende de verdediging van Cercle nochtans goed, hij speelde er in play-off III meermaals tegen met Beerschot. "Ze speelden zoals we ze kennen. De verdediging stond erg laag en ze speelden met vier of vijf achteraan. Dat maakte het moeilijk om een gaatje te vinden of in de ruimte te duiken."

Bij KV Kortrijk vindt Raman ook Maxime Chanot terug met wie hij bij Beerschot samenspeelde. "Maxime is iemand waar ik het goed mee kan vinden. We spelen ook erg goed samen, dat is een pluspunt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties