Reactie Tomasevic: "Fysiek spel in België"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Tomasevic: "Fysiek spel in België"
Foto: © SC

Zarko Tomasevic, de nieuwe centrale verdediger van KV Kortrijk, speelde gisteravond het grootste deel van de oefenpot tegen Cercle Brugge. De 23- jarige Montenegrijn speelde goed, maar is toch onder de indruk van het fysieke spel in België.

Sander De Graeve in Eernegem

"Het was geen makkelijke wedstrijd. Ik zag dat elke wedstrijd in België hard is, met veel duels, vandaag was het niet anders. Ik vond dat we goed speelden, enkel onze afwerking kon beter. We hadden genoeg kansen om het niet tot een scoreloos gelijkspel te laten komen", aldus Tomasevic.

Zijn integratie bij KV Kortrijk verliep alvast voorspoedig. "De eerste dagen waren wat moeilijk, er werd meteen erg hard getraind. Nu gaat het beter, ik ben bijna topfit. De verstandhouding met Reynaud (zijn panter centraal achterin) zit ook snor. Hij heeft ervaring en helpt waar het mogelijk is."

Ook Nebojsa Pavlovic, de Servische kapitein van KV Kortrijk speelt een grote rol in het Belgisch avontuur van de jonge verdediger. "Pavlovic, de kapitein helpt me waar hij kan. Hij is van mijn.. (slikt snel het woord land in). Hij spreekt mijn taal en hielp me door die eerste dagen heen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties